Mozaïekbank maken

Onze eigen “Inspiratiebank”

Naast onze webshops met complete mozaïekpakketten, die zich vooral lenen voor activiteiten van maximaal 4 uur, zochten we naar een activiteit waar meer aan het groepsproces gewerkt kon worden. Een ideale invulling daarvoor is het samen mozaïeken van een bank. Hiervoor hebben we een bank laten ontwikkelen, die een goede “zit” heeft voor zowel klein als groot. Hij moest ook geschikt zijn om binnen te plaatsen, het gewicht was dus erg belangrijk. De bank weegt, gemozaïekt en wel, ca. 28 kg. en is daardoor met 2 personen zeer gemakkelijk te verplaatsen en kan op elke binnenvloer geplaatst worden.

Om een goede indruk te krijgen wat er zoal kan met onze mozaïeksteentjes, hebben we zelf een bank gemaakt met allerlei verschillende afbeeldingen. Van het onderwaterleven tot een zonnige kant. Op de Inspiratiebank worden alle (15) kleuren gebruikt.

Alle kleuren komen terug, als een soort wimpel, van links naar rechts op het zitvlak en de rugleuning. Het linker gedeelte is gevoegd met zilvergrijs voegsel, het rechter gedeelte met antraciet voegsel. De kleuren steentjes zijn links en rechts exact dezelfde, door het voegsel zie je wat voegsel met de kleurstelling doet.

Afhankelijk van het algehele kleurgebruik op de bank, maar zeker ook persoonlijke smaak van de klant, wordt gekozen voor de gewenste kleur mozaïekvoegsel. Op voorhand ontvangt onze klant een animatie van de gewenste patronen, zowel met zilvergrijs als met antraciet voegsel, om de juiste keuze te maken.

Cristallo, Tilburg

Mozaiekbank Inspiratie
Detailfoto Inspiratie Mozaiekbank
Detailfoto Inspiratie Mozaiekbank
Detailfoto Inspiratie Mozaiekbank

Een eigen unieke mozaïekbank maken is het project voor je
basisschool, zorginstelling, buurthuis of woongroep.