Mozaïekbank maken

Prijzen en werkproces

Laat je positief verrassen door de prijsstelling van de mozaïekbanken en fauteuils! Onderstaande prijzen zijn inclusief transport (binnen Nederland) en exclusief 21% btw.

De prijzen:

Bij aanlevering ontwerp digitaal door de klant
Indien je het ontwerp per zijde aan ons aanlevert en wij deze 1 op 1 op de bank/fauteuil kunnen plaatsen gelden de volgende prijzen:

Totaalprijs Bank + mozaïekmaterialen + hulpmiddelen + aanbrengen van patronen op bank € 875,00 inclusief transport (binnen Nederland) en exclusief 21% btw.

Totaalprijs Fauteuil + mozaïekmaterialen + hulpmiddelen + aanbrengen van patronen op fauteuil € 575,00 inclusief transport (binnen Nederland) exclusief 21% btw.

Bij de levering ontvang je uiteraard duidelijke uitleg, tips en optische voorbeelden per zijde om de bank vervolgens te gaan mozaïeken.

Wil je losse componenten:

  • Losse, blanco bank € 550
  • Losse, blanco fauteuil € 325
  • Mozaïeksteentjes (kunststof), mozaïekvoegsel, mozaïeklijm voor bank € 165
  • Mozaïeksteentjes (kunststof), mozaïekvoegsel, mozaïeklijm voor fauteuil € 115

Genoemde prijzen zijn inclusief transport en exclusief 21% btw.

Het werkproces:

1. Voorbereiding:

Voordat alles op de bank of fauteuil wordt geplaatst is er natuurlijk eerst contact over het ontwerp dat je op de verschillende zijden wenst. In principe zorg je daar zelf voor of doe je dat samen met een externe designer. Hiervoor ontvang je van Mozaiekbank.nl een zgn. “sjabloon”, dat zowel in zwart-wit (de exacte belijning) als in de gewenste kleuren moet worden opgemaakt. Beide sjabloons stuur je vervolgens naar Mozaiekbank.nl zodat er geen misverstand kan ontstaan hoe je het wilt hebben.

2. Digitale impressie:

Wij van Mozaiekbank.nl verwerken je input vervolgens eerst tot een digitale impressie in kleur per zijde, om een indruk te geven hoe de bank (of fauteuil) er gemozaïekt uit zal komen te zien. Bij die impressie ontvang je ook de offerte.

3. Offerte akkoord?

Akkoord met de offerte en de kleurimpressies? Dan vernemen we dat natuurlijk graag per e-mail.

Vervolgens ontvang je onze factuur van 50% van het totaal te betalen bedrag als aanbetaling*. Direct nadat wij de aanbetaling hebben ontvangen gaan we aan de slag met het aanbrengen van het ontwerp op de bank / fauteuil. Dit duurt, in principe, maximaal 2 weken.

Zodra alles bij ons gereed staat voor verzending, ontvang je de factuur voor de restbetaling. Zodra we die hebben ontvangen nemen we contact met je op voor de gewenste bezorgdag.

En dán kan het echte feest gaan beginnen!

* Mocht je liever direct alles in één keer betalen, dan kan dat uiteraard ook. Dit dient dan ook vooraf aan het optekenen van het ontwerp op de bank te geschieden. Graag vernemen we dit in het voortraject van je.

Richtlijn detailnorm mozaiekbank

Richtlijn detailnorm mozaiekbank

Kan je niet wachten om met z’n allen te gaan mozaïeken?
Laat het ons weten en wij voorzien je van de sjabloons en aanvullende informatie.