Mozaïekbank maken

Over Mozaiekbank.nl

Creativiteit voor alle leeftijden, kleurrijke mozaïekprojecten en blijvende creaties: dat is waar Mozaiekbank.nl voor staat. We zijn al jaren actief in de mozaïekprojecten en andere creatieve hobby’s. Nu is het tijd om de mozaïekbanken in de schijnwerpers te zetten. Een project waarmee jij een tijdje zoet bent en dat echt iets blijvends oplevert.

De drijvende kracht achter Mozaiekbank.nl is Joost Robben van Cristallo, creatieveling in hart en nieren. Sinds 2006 stort hij zich in de wereld van mozaïek en kralenplankjes om anderen aan een creatieve hobby te helpen. Kinderfeestjes, basisscholen, kinderopvang en zorginstellingen weten Cristallo al jaren te vinden, naar volle tevredenheid van alle partijen.

Uniek in Europa

Inspiratiebank

Mozaiekbank.nl is uniek in Europa: we gebruiken kunststof mozaïeksteentjes in plaats van glas of tegels. Dat doen alleen wij. Die steentjes zijn er in 15 verschillende voorgegoten vormpjes en in 15 kleuren. Deze hoeven niet meer geknipt te worden (wat overigens wel kán, als je wilt). Zo bieden we jou nog meer creatieve ruimte om een uniek ontwerp te maken. Ook de lichtgewicht banken die je binnen kunt zetten, zijn uniek en vind je nergens anders. Genoeg reden om bij Mozaiekbank.nl te zijn.

We denken met je mee

Mozaïek
mo·za·iek (het; o; meervoud: mozaïeken)
1 (veelkleurige) stukjes steen, glas, marmer als vloerwerk of wandversiering
2 bont, gevarieerd geheel

Om met een groep een mozaïekbank tot leven te brengen, doe je bij ons een aanvraag voor een bank. Waarom? Omdat we voor jullie het allermooiste resultaat willen. Daar denken we graag over mee. Misschien hebben jullie al een prachtig ontwerp dat wij zo op de bank kunnen zetten. Met jullie goedkeuring leveren wij het pakket en slaan jullie aan het mozaïeken.

Het liefst werken we jullie eigen ontwerp uit. Want werken aan een zelf bedachte mozaïekbank is het leukst.

Onze tip: Ga naar Google en zoek naar “kleurplaat” + het thema waarin je de bank wilt hebben, bijv. “Spanje”, “zomer”, “vakantie”, “sporten” o.i.d.. Kies vervolgens voor het tabblad “Afbeeldingen” en er verschijnen heel veel zwart/wit-tekeningen die vaak geschikt zijn om op de bank te mozaïeken. Kopieer en plak de gewenste afbeeldingen op gewenst formaat in het sjabloon.

Heb je alle zijden van de bank in het sjabloon gevuld? Sla het sjabloon dan op, kopieer het opgeslagen sjabloon, open het nieuwe sjabloon en vul dat met de gewenste kleuren.

Ontdek alles over de mozaïekbank.