Mozaïekbank maken

Over Mozaiekbank.nl

Creativiteit voor alle leeftijden, kleurrijke mozaïekprojecten en blijvende creaties: dat is waar Mozaiekbank.nl voor staat. We zijn al jaren actief in de mozaïekprojecten en andere creatieve hobby’s. Nu is het tijd om de mozaïekbanken in de schijnwerpers te zetten. Een project waarmee jij een tijdje zoet bent en dat echt iets blijvends oplevert.

De drijvende kracht achter Mozaiekbank.nl is Joost Robben van Cristallo, creatieveling in hart en nieren. Sinds 2006 stort hij zich in de wereld van mozaïek en kralenplankjes om anderen aan een creatieve hobby te helpen. Kinderfeestjes, basisscholen, kinderopvang en zorginstellingen weten Cristallo al jaren te vinden, naar volle tevredenheid van alle partijen.

Uniek in Europa

Inspiratiebank

Mozaiekbank.nl is uniek in Europa: we gebruiken kunststof mozaïeksteentjes in plaats van glas of tegels. Dat doen alleen wij. Die steentjes zijn er in 15 verschillende voorgegoten vormpjes en in 15 kleuren. Deze hoeven niet meer geknipt te worden (wat overigens wel kán, als je wilt). Zo bieden we jou nog meer creatieve ruimte om een uniek ontwerp te maken. Ook de lichtgewicht banken die je binnen kunt zetten, zijn uniek en vind je nergens anders. Genoeg reden om bij Mozaiekbank.nl te zijn.

We denken met je mee

Mozaïek
mo·za·iek (het; o; meervoud: mozaïeken)
1 (veelkleurige) stukjes steen, glas, marmer als vloerwerk of wandversiering
2 bont, gevarieerd geheel

Om met een groep een mozaïekbank tot leven te brengen, doe je bij ons een aanvraag voor een bank. Waarom? Omdat we voor jullie het allermooiste resultaat willen. Daar denken we graag over mee. Misschien hebben jullie al een prachtig ontwerp dat wij zo op de bank kunnen zetten. Met jullie goedkeuring leveren wij het pakket en slaan jullie aan het mozaïeken.

Het liefst bereiden we jullie eigen ontwerp voor. Want werken aan een zelf bedachte mozaïekbank is nog leuker. Hebben jullie toch geen idee hoe jullie unieke kunstwerk eruit moet zien? Geen probleem. Wij laten onze hersenen graag kraken en denken mee over jullie bank. Geef aan welke kleuren jullie graag terugzien en welke vormen of ontwerpen jullie mooi vinden. Dan ontwerpen wij jullie unieke design. Valt het in de smaak? Mooi, dan kunnen jullie aan de slag.

Ontdek alles over de mozaïekbank.