Mozaïekbank maken

Veelgestelde vragen

Hieronder tref je een aantal antwoorden op vragen die we ontvingen van bezoekers. Staat het antwoord op je vraag er niet bij, stel de vraag dan via ons contactformulier, e-mail of chatfunctie.

 1. Hoe lang is de levertijd?
  Wij van mozaiekbank.nl zelf hebben doorgaans maximaal 2 weken de tijd nodig voor de voorbereiding en uitvoering voordat jij aan de slag kunt met mozaïeken. Na je aanvraag ontvang je een sjabloon waarin we graag de gewenste patronen in zwart/wit én in kleur terugzien.
  Hoe lang het meer dan “onze” 2 weken duurt is afhankelijk van de snelheid waarop we de sjabloons van je retour ontvangen en de snelheid waarop we de aanbetaling en restbetaling ontvangen. Lopen die vlotjes, dan is een levertijd van 3-4 weken vanaf aanvraag zeker realistisch.
 2. Kunnen we de bank ook gemozaïekt en al krijgen?
  Wij bieden (nog) geen compleet gemozaïekte banken aan, wellicht in de toekomst. Maar dit heeft nog geen prioriteit omdat wij vooral insteken op saamhorigheid van leerlingen, bewoners, collega’s etc. zodat ze samen creatief werken aan een gezamenlijk kunstwerk.
 3. Kan ik de zitvorm uitproberen?
  Dat kan, echter alleen op afspraak. De zitvorm is samen met volwassenen en kinderen getest en aangepast, zodat we een zitvorm hebben gecreëerd die voor groot en klein fijn en ontspannen aanvoelt.
 4. Kan de bank ook buiten gezet worden?
  Dat kan op zich zeker. Wij adviseren dan wel om van tevoren de multiplex onderplaat (die er sowieso al onder zit) te voorzien van 1 of 2 lagen bootlak. Dat beschermt de bank tegen optrekkend vocht. De bank zelf en alle gebruikte mozaïekmaterialen zijn ook geschikt voor buiten en kunnen tegen zowel vocht als zonlicht.
 5. Kunnen we kwantumkorting krijgen bij bestelling van meerdere stuks?
  Kwantumkorting is zeker bespreekbaar, neem daarvoor contact met ons. Dat kan via het contactformulier, maar uiteraard ook telefonisch of per e-mail.

 

Kan je niet wachten om met z’n allen te gaan mozaïeken?
Laat het ons weten en wij voorzien je van de sjabloons en aanvullende informatie.